Spectromas, reprezentantul GOM în România, va organiza demonstrații live cu toate echipamentele expuse la standul din cadrul Demo Plast Vest, vizate fiind aplicațiile care includ: CONTROLUL REPERELOR INDUSTRIALE, FABRICAREA MATRIȚELOR ȘI ANALIZA ASAMBLĂRII.

Produsele marca GOM reprezintă soluţii flexibile ce sprijină întregul proces de dezvoltare şi producţie al produselor industriale. Începând cu etapa de proiectare şi terminând cu testarea finală a produsului, sistemele GOM permit inclusiv aplicaţii de testare a materialelor, de verificare a simulărilor numerice, de testare a componentelor în regim static şi dinamic, de poziţionare a componentelor în vederea asamblării, etc.

În cadrul Demo Plast vor fi prezentate în premieră echipamente GOM și aplicațiile dedicate testării materialelor și componentelor.

Aplicațiile de analiză a deformațiilor pieselor la solicitări statice și dinamice au o largă aplicabilitate în industria auto, industria aeronautică și aerospațială, biomecanică, cercetare-dezvoltare. Veți descoperi la stand multe dintre aceste aplicații și veți putea asista la teste live.

Și noutățile nu se opresc aici!

O altă premieră o constituie prezentarea noului software GOM Software 2017 și a sistemelor modulare de fixare Pintec de la Christian Bewer, noul partener Spectromas.

 

 

 

 

 

Dr.ing. Adrian TĂNĂSESCU, Director General SPECTROMAS

,,În cadrul Demo Plast vom prezenta scanerele high-end recent lansate de către principalul nostru partener GOM, alături de numeroase aplicații interactive […]. Mai mult decât atât, în cadrul Demo Plast vom prezenta în premieră echipamente GOM și aplicațiile dedicate testării materialelor și componentelor. O altă premieră o constituie prezentarea noului software GOM Software 2017, sistemele modulare de fixare Pintec ale noului nostru partener Christian Bewer și noile servicii care includ proiectare și fabricație standuri funcționale de testare și măsurare, proiectare și fabricație dispozitive, fabricare prototipuri funcționale. Ca în fiecare an, vom oferi vizitatorilor discount-uri exclusive!

Pe parcursul celor 4 zile vom organiza la stand demonstrații live cu toate echipamentele expuse.”