Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Participati la DEMO PLAST VEST!

21-24 iunie 2017, EXPO ARAD!

 

Ca Expozant sau Vizitator, va asteptam sa construim impreuna un ALTFEL de eveniment al industriei prelucrarii maselor plastice!

Prin abordarea diferita, DEMO PLAST VEST atrage atat mari companii consacrate pe piata din Romania, cat si companii importante care au ales sa se prezinte in premiera in Romania la DEMO PLAST VEST.
Intelegand oportunitatile pe care zona de vest le deschide pentru dealerii de echipamente si pentru companiile producatoare, cele mai dinamice companii din domeniu pregatesc deja noutatile pe care le vor prezenta la DEMO PLAST VEST. Veti putea vedea noutati abia lansate la K2016 sau la alte evenimente de anvergura.

In plus, in avanpremiera anuntam organizarea unei zile de intalniri de afaceri in cadrul DEMO PLAST VEST! Urmariti newsletterele viitoare pentru a va inregistra la timp!

DEMO PLAST VEST se bucura de dedicatia si energia pozitiva a celor implicati, companii expozante, parteneri, organizatori si vizitatori, energie care va aduce dezvoltarea in zona de vest a Romaniei a unui eveniment asteptat de o intreaga industrie.

Nu ratati DEMO PLAST VEST 2017!

Ca Expozant sau Vizitator, veniti sa construim impreuna un ALTFEL de eveniment al industriei!


 

Ing. Dionyz Nagy, Director of Machinery and Technological Equipment 1.PLASTCOMPANY

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

1.Plastcompany este prezenta pe piata din Romania de cativa ani, cu tehnologii pentru producerea si prelucrarea materialelor plastice (turnare prin injectie, extrudare, dozare, mixare, uscare, transport si depozitare, reciclare). Scopul nostru este acela de a veni in sprijinul procesatorilor cu solutiile tehnice cele mai potrivite pentru proiectele lor.

 

Am decis sa profitam de oportunitatea participarii la Demo Plast, considerand ca este o buna ocazie de a prezenta mediului de afaceri si publicului din Romania compania noastra. Avand in vedere faptul ca targul se desfasoara intr-o zona puternic industrializata a Romaniei si cu o buna reprezentare a industriei de prelucrare a materialelor plastice, ne asteptam sa cunoastem noi companii si ne face o deosebita placere sa ii invitam la standul nostru. Invitam de asemenea, cu mare drag, pe clientii cu care deja colaboram, cu care avem proiecte finalizate sau in curs de finalizare. Ne dorim ca vizibilitatea noastra pe piata din Romania sa creasca si ca viitorii nostri parteneri sa inteleaga cat mai bine cum putem sa ii sprijinim in proiectele lor.

Vom avea in stand o masina de turnare prin injectie Boy XXS de la producatorul german Dr. BOY GmbH & Co. KG, o masina noua care a fost prezentata publicului pentru prima data anul trecut la K Show. Masina are o forta de strangere de 63 kN si va fi functionala in stand. De la producatorul german Gerco vom avea un uscator cu aer uscat tip GTT 101 ES, cu o capacitate de uscare de 9 – 36 kg/h si un transportor cu vacuum pentru granule. Movacolor va fi prezent in standul nostru cu un dozator gravimetric cu incarcator automat pentru granule. De la producatorul german Krauss Maffei vom avea probabil un cap de mixare Polyol/Izocyanat pentru obtinerea spumelor poliuretanice pentru turnare in matrite. De asemenea, vom avea expuse diverse produse din materiale plastice, obtinute cu tehnologiile pe care le reprezentam, pliante cu detalii tehnice si nu in ultimul rand colegii de la stand care vor fi la dispozitia vizitatorilor pentru informatii si explicatii.

Va asteptam cu drag!

 

Attila Bagdi, Marketing Specialist FANUC

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Industria maselor plastice are o importanta deosebita in industria romaneasca, iar zona Aradului este un punct de concentrare a productiei de mase plastice. Expozitia Demo Plast este amplasata intr-o zona promitatoare, iar companiile interesate au foarte usor posibilitatea de a o vizita.

 

Participarea companiei FANUC va fi una deosebita, deoarece este pentru prima oara in Romania cand beneficiarii pot vedea, operand in realitate intr-o expozitie, masina electrica de injectat mase plastice in matrita – Roboshot – si calitatea produselor realizate cu aceasta.

 

 FANUC va oferi asistenta deplina pentru vanzare si pentru service in cadrul targului si vor avea loc demonstratii tehnologice cu ajutorul specialistului nostru in aplicatii dedicate.

 

La momentul evenimentului, FANUC va putea anunța noutati remarcabile pentru beneficiarii romani, aducand asistenta locala mai aproape de ei ca niciodata.

 

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Radu Roman, Director TEHNIC MOLD TRADE

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Firma noastra a participat la cateva editii ale Expoplast, organizata de regula toamna, in Bucuresti. Nu am intentia sa critic acest eveniment de altfel bine organizat, cu expozanti importanti, care s-au prezentat destul de bine, insa vizitatorii expozitiei au fost destul de putini...

Alegerea Aradului ca locatie a Demo Plast mi se pare foarte inspirata, deoarece Timisoara-Arad-Lugoj si localitatile invecinate concentreaza nume importante din constructia de scule (matrite de injectie), precum si industria prelucratoare de mase plastice pentru industria auto, in special. As aminti aici Elba, Hella, Valeo, Mahle, Huro, Schieffer, Leman, Elbromplast, Sumida, MGI Coutier, AEM, Interpart si altii...

Ma astept sa fim vizitati de clientii nostri mai vechi, dar si de clienti noi, pe care inca nu am avut ocazia sa-i intalnesc. Vizitatorii standului nostru vor avea ocazia sa intalneasca, pe durata expozitiei, specialisti de la sediile centrale ale companiilor Mold-Masters, DME, Vega si Cumsa, pe care le reprezentam in Romania. Vor primi astfel raspunsuri la eventuale intrebari direct de la reprezentantii firmelor producatoare.

Exponatele noastre se adreseaza atat constructorilor de matrite de injectie mase plastice, cat si producatorilor de piese din plastic realizate prin injectie.

Produsele Vega (cilindri hidraulici inteligenti), Cumsa si DME (componente standard pentru matrite de injectie) ofera solutii multiple matriterilor, sculele devenind astfel mai sigure in exploatare, iar timpul de executie si costul se reduce. Produsele Mold-Masters (sisteme de canale calde si regulatoare de temperatura) sunt bine cunoscute, Mold-Masters fiind unul din liderii mondiali. Pe langa sisteme de canale calde, vom expune un Regulator de temperatura tip M1 Plus si o unitate de injectie E-Multi. Sunt produse deja consacrate in Europa, America si Asia, care au putut fi vazute la K-Show, in 2016.

 

Sorin Brinzei, Director VERTICAL TECHNOLOGY

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Antistatica vine cu o serie de echipamente industriale mai aparte, cum ar fi: ionizatoare industriale, echipamente de tratament corona si cu plasma, echipamente de curatare cu aer ionizat si altele. Acestea rezolva numeroase probleme specifice prelucrarii maselor plastice precum: incarcarea electrostatica, aderenta adezivilor si cernelurilor tipografice, curatarea rapida si eficienta de praf si alte impuritati.

Vom expune echipamente pentru neutralizare si incarcare electrostatica SIMCO-ION (SUA) si Charleswater (UK), pentru curatare electrostatica Ziegener+Frich (Germania) si IMM (Germania), pentru tratament corona AFS (Germania), Softal (Germania) si Relyon (Germania).

Noutati in standul nostru:

1) Sistem de control
SIMCO Manager IQ pentru toate echipamentele de control electrostatic - permite controlul centralizat, printr-o interfata touchscreen, pentru a avea permanent o imagine de ansamblu a parametrilor de lucru, stocarea datelor sau pentru controlul in bucla inchisa.
2) Sistemul de curatare cu aer ionizat
SIMCO Typhoon. Permite curatarea eficienta a suprafatelor in regim automat. Utilizeaza un compresor dedicat in locul aerului comprimat pentru a atinge o eficienta energetica ridicata.
2) Aparatul de masurare a rezistentei de suprafata
Charleswater 99027. Permite evaluarea materialelor dupa rezistenta de suprafata in vederea estimarii comportamentului acestora la incarcarea electrostatica: izolator, conductor sau disipativ.
3)
Relyon Piezobrush PZ2. Primul dispozitiv de tratament cu plasma portabil din lume ce foloseste o plasma ,,rece", ce poate trata cu succes chiar si materiale sensibile la temperatura.

 

Dr.ing. Adrian TANASESCU, Director General SPECTROMAS

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Colaborarea de peste 5 ani cu Tehnic Media s-a dovedit de fiecare data de un real succes. Totodata salutam initiativa acestora de a organiza nu unul, ci doua evenimente in zona de vest a tarii, considerand-o o migrare fireasca din Bucurestiul saturat de targuri tematice. Felicitari! Ati oferit vestului tarii evenimentele pe care le meritau si le asteptau!

 

Asiguram pe acesta cale participantii ca ne vom ridica la nivelul asteptarilor lor prin tehnologiile, echipamentele si aplicatiile expuse.

 

 

In cadrul acestei editii vom prezenta scanerele high-end recent lansate de catre principalul nostru partener GOM, alaturi de numeroase aplicatii interactive care includ fabricarea matritelor, controlul reperelor si analiza asamblarii. De asemenea, participantii vor putea vedea intreaga gama de solutii GOM, de la configuratii manuale de scanare pana la solutii complet automatizate.

Mai mult decat atat, in cadrul Demo Plast vom prezenta in premiera echipamente GOM si aplicatiile dedicate testarii materialelor si componentelor.

 

Noutatile nu se opresc aici! O alta premiera o constituie prezentarea noului software GOM Software 2017, sistemele modulare de fixare Pintec ale noului nostru partener Christian Bewer si noile servicii care includ proiectare si fabricatie standuri functionale de testare si masurare, proiectare si fabricatie dispozitive, fabricare prototipuri functionale.

 

Ca in fiecare an, vom oferi vizitatorilor discount-uri exclusive!
Pe parcursul celor 4 zile vom organiza la stand demonstratii live cu toate echipamentele expuse.

 

Adrian Calin JINAR, Director general JAREX Fitlertechnik

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

JAREX Filtertechink este furnizor de filtre si solutii de filtrare pentru industrie. Numarul mare de clienti pe care firma noastra ii are in zona de vest, precum si lipsa unui eveniment dedicat industriei producerii maselor plastice, ne-a determinat sa participam la prima editie DEMO PLAST VEST.

Produsele pe care le vom prezenta in cadrul expozitiei vor fi: filtre hidraulice si solutii de filtrare a uleiului hidraulic, in special pentru masini de injectat mase plastice,filtre de aer, filtre de ulei si separatoare aer ulei pentru compresoare marca Donaldson, filtre si sisteme de filtare pentru aerul comprimat de la Parker Domnik Hunter.

JAREX Filtertechnik poate sa livreze orice filtru necesar unei fabrici, fie ca ne referim la producatori de mase plastice, producatori de componente auto sau companii care prelucreaza metalul.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati standul la DEMO PLAST VEST, unde veti intalni specialistii din domeniul filtrarii!

 

Endre KRISTOF, DIRECTOR KIMET

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Scopul nostru este sa ne facem cunoscuti pe piata romaneasca prin oferirea unor produse si servicii de cea mai mare calitate.
Speram ca targul sa atraga multi specialisti in domeniu, Arad fiind intr-o zona foarte bine dezvoltata din punct de vedere industrial.


La standul nostru vom expune produse de cea mai noua tehnologie, cum ar fi masini 3D multisenzor pentru masurarea in serii mari a pieselor cu forme geometrice complexe si dorim ca clientii sa se convinga de performantele acestora prin efectuarea unor demonstratii personalizate.


PARTENERI
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
CU SPRIJINUL
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
NEWSLETTERE PRECEDENTE

DEMO PLAST VEST, un eveniment asteptat!

Un ALTFEL de eveniment dedicat specialistilor din industria de prelucrare a maselor plastice, cauciucului si materialelor compozite

 

www.demoplast.ro
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.