Titlebar
Sponsori principali

  Despre eveniment

  DEMO PLAST [Vest] – (Expo & Forum) – deschide perspectiva unor moduri noi de abordare a productiei, fiind platforma unor oportunitati de afaceri si de parteneriat unice. Aici vor fi prezentate tehnologii, echipamente, automatizari, materiale si servicii – solutii moderne pentru eficientizarea proceselor din industria prelucrarii maselor plastice, cauciucului si a materialelor compozite. Respectand conceptul „DEMO”, la DEMO PLAST se va pune accentul pe practica si vor putea fi vazute la lucru cele mai recente echipamente ce inglobeaza inovatii Industry 4.0 si IIoT, iar companii expozante de top vor prezenta solutii pentru intreg lantul de proces in productia componentelor din plastic, cauciuc si compozite.

  Pentru expozanti si vizitatori

  Desfasurat in zona de vest a Romaniei, una foarte dezvoltata industrial si cu investitii continue, prin noutatile prezentate si oportunitatile unice de networking, DEMO PLAST va exercita atractie pentru profesionistii si specialistii companiilor din Romania si tarile vecine.

  DEMO PLAST ofera vizitatorilor ocazia sa intalneasca liderii industriei si sa vada la lucru cele mai recente echipamente, tehnologii si inovatii de pe piata. Aici vor gasi furnizorii potriviti si solutiile care indeplinesc nevoile lor exacte.

  Nu rata ocazia sa participi la evenimentul ce va contura si individualiza o industrie in expansiune, implicata din ce in ce mai adanc in alte sectoare industriale.

  Mai putin de o saptămână până la prima ediție

  DEMO PLAST VEST!

   

  Între 21-24 iunie, la Expo Arad, furnizori de echipamente – lideri mondiali în domeniu, renumiţi producători romani şi străini din industria de prelucrare a maselor plastice, reciclatori, centre de cercetare, universităţi, toţi vă aşteaptă la Demo Plast Vest, prima ediţie a unui ALTFEL de eveniment.

  Din Preview puteţi afla informaţii în avanpremieră despre noutăţile, surprizele şi discount-urile pe care vi le pregătesc companiile participante.

  Nu rataţi participarea! Înregistraţi-vă ca vizitatori!

  Doriţi să vă întâlniţi cu INTERPART PRODUCTION, KIMBALL ELECTRONICS ROMÂNIA, LEMAN INDUSTRIE, LITENS AUTOMOTIVE EASTERN EUROPE, TRW AUTOMOTIVE SAFETY TIMIŞOARA şi alte companii importante? Înregistraţi-vă la Brokerajul din 21 iunie! Nu rataţi oportunităţi!

   

  Profitaţi de întregul eveniment! Rezervaţi-vă şi un loc la Forumul Demo Plast! Veţi avea ocazia să interacţionaţi cu companii în căutare de furnizori şi noi parteneri. Veţi putea afla informaţii importante despre direcţiile de dezvoltare ale domeniului şi detalii despre cele mai noi echipamente şi tehnologii.

  Demo Plast Vest este un eveniment complex, pentru întregul lanţ al producătorilor din domeniu.

  Vă aşteptam la Demo Plast Vest, 21 – 24 iunie, Expo Arad!

  BRAND-URI SI COMPANII LA DEMO PLAST VEST 2017

  Editia precedenta - Demo Plast Vest 2017

  Expozanti
  53
  Vizitatori
  1072
  Numar companii vizitatoare
  331
  Stiri

  FORUM DEMO PLAST VEST 2017

  Forumul DEMO PLAST VEST 2017 a abordat tematici de actualitate si de mare interes pentru specialistii care activeaza in industria romaneasca:

  Sef serviciu marketing, Plastor
   Membru in comitetul director la Chimsport SA
    Manager comercial Wittmann Battenfeld
     Director Direcția Politici Regionale și Internaționalizare ADR Vest
      SECRETAR GENERAL ACAROM ŞI MEMBRU ÎN CONSILIUL DIRECTOR
       Member of board of SPC and Director of Trencin Regional Chamber of Slovak Chamber of Commerce and Industry
        Sales/service  manager Romania, 1Plastcompany
         Director Departament Plasturgie, ARTEM GROUP TRADE & CONSULT SRL
          Bogdan NESTOR, General Manager Wittmann-Batenfeld România
           • 21 Iunie
            Day 1
           • 22 Iunie
            Day 2
           • 23 Iunie
            Day 3
           • Industria de mase plastice din zona de Vest – Atragerea de noi clienti, furnizori, parteneri si specialisti
           • BROKERAJ – B2B MEETINGS SESSION
           Ing.dr.ec. Monica TION – Președinte Asociația Profimatt
           Lipsa competentelor tehnice in domeniul prelucrarii maselor plastice. Solutii de armonizare intre nevoile angajatorilor si unitatile de formare profesionala

           Lipsa competentelor tehnice in domeniul prelucrarii maselor plastice. Solutii de armonizare intre nevoile angajatorilor si unitatile de formare profesionala Cum a luat fiinta aceasta entitate, prezentarea pe scurt a Asociatiei Profimat; Cum am creat CCP ( centrul de competente in plasturgie), care este scopul acestuia si pe cine reuneste? Ce rezultate inregistreaza in materie de formare profesionala, precum si ce planuri de viitor avem!  

           Ing Lavinia POPUS, Sef serviciu marketing Plastor
           Plastor, firma de 100 de ani

           Plastor, firma de 100 de ani O prezentare a societatii atat din punctul de vedere al tehnologiilor si competentelor pe care le detine cat si al oamenilor care i-au scris istoria Ing Lavinia Popus: • absolventa a Facultatii de Tehnologie Chimica, sectia Tehnologie Chimica Organica din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca in anul 1987; • angajata la SC Plastor SA din acelasi an pana in prezent • inginer tehnolog in cadrul atelierelor firmei • inginer in laboratorul de cercetare tehnologica al societatii. • specializari in marketing, comert exterior, sisteme de calitate, management de proiect • din 1993 conduce Departamentul Marketing al SC Plastor SA • raspunde de promovarea si imaginea firmei si managerierea proiectelor din industria auto in care este implicata SC Plastor

           Mihai Dărăban, Membru in comitetul director la Chimsport SA
           Chimsport Holding – Traditie, profesionalism si experienta

           Chimsport Holding – Traditie, profesionalism si experienta   Prezentare Chimsport Holding.

           • Istoricul Chimsport Holding
           • Strategia si structura Grupului
           • Procese si tehnologii
           • Aria de activitate

           Mr. Francois TAILBOT – General Manager, Vernicolor
           Vernicolor Romania 

           Vernicolor Romania  Vom prezenta profilul, organizarea, capabilitatile tehnice ale companiei noastre.  

           Bogdan NESTOR, General Manager Wittmann-Batenfeld România
           De ce sa folosim masini de injectie electrice?

           In Japonia masinile de injectie electrice au o porportie mult mai mare fata de masinile de injectie hidraulice, este exact inversul situatiei din Europa. Care sunt avantajele si dezavantajele acestor masini electrice si spre ce se indreapta Europa in acest sens?   Eduard Lazea, Manager comercial Wittmann Battenfeld De 10 ani in domeniul maselor plastic a lucrat la mai multe firme car einjectau plastic, reciclau plastic de 5 ani la Wittmann Battenfeld Romania, acum 2 ani a devenit manager comercial un om care este in stare sa iti vorbesca despre o simpla galeata 2 ore si numai lucruri tehnice si deasemena sties a trateze si un proiect din industria auto cu cea mai inalta Tehnologie pe scur teste un om pe care te poti baza, daca injectie mase plastic este cee ace vrei sa faci si vrei sa dormi linistit noaptea dupa aceea

           Cristian Ianosdan,Head of Purchasing – Hella Corporate Center Romania
           Selecția și calificarea potențialilor furnizori - Cristian IANOSDAN Head of Purchasing, Hella Corporate Center Romania

           Selecția și calificarea potențialilor furnizori - Cristian IANOSDAN Head of Purchasing, Hella Corporate Center Romania

           Dezbatere
           Lipsa competentelor tehnice in domeniul prelucrarii maselor plastice - solutii de crestere a competentelor in domeniul prelucrarii maselor plastice. Solutii de armonizare a nevoilor si cerintelor angajatorilor cu standardele si procesele unitatilor de formare. Directii viabile de colaborare intre companii si unitatile de formare profesionala.

           Lipsa competentelor tehnice in domeniul prelucrarii maselor plastice - solutii de crestere a competentelor in domeniul prelucrarii maselor plastice. Solutii de armonizare a nevoilor si cerintelor angajatorilor cu standardele si procesele unitatilor de formare. Directii viabile de colaborare intre companii si unitatile de formare profesionala.  

           Raluca CIBU-BUZAC,Director Direcția Politici Regionale și Internaționalizare ADR Vest
           Enterprise Europe Network – servicii de suport pentru afaceri

           Enterprise Europe Network – servicii de suport pentru afaceri În cadrul expunerii “Enterprise Europe Network – servicii de suport pentru afaceri”, Doamna Raluca Cibu-Buzac va prezenta Enterprise Europe Network, cea mai mare rețea de suport pentru afaceri, și serviciile specifice acestei rețele menite sa sprijine firmele sa își consolideze competitivitatea, cu precădere prin internaționalizare si managementul inovării. Doamna Raluca Cibu-Buzac este Director al Direcției Politici Regional si Internaționalizare în cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Vest și, începând cu 2015, Coordonator al Consortiului Ro-Boost SMEs responsabil cu furnizarea de servicii Enterprise Europe Network de suport pentru afaceri in Regiunile Vest si Sud-Vest.  Licențiată în Jurnalistică și Politici Europene, Doamna Raluca Cibu s-a alăturat demersurilor de dezvoltare regională încă de la crearea celor 8 regiuni de dezvoltare din România, în 1999. În tot acest răstimp, Doamna Raluca Cibu-Buzac a coordonat elaborarea documentelor strategice regionale – Planul Regional de Dezvoltare și strategiile de inovare și dezvoltare inteligentă ale Regiunii Vest , a implementat proiecte regionale cu finanțare europeana, a coordonat activitatea de suport pentru atragerea de investii directe străine și a inițiat și coordonat formarea primelor clustere regionale din Romania. În cadrul Enterprise Europe Network, Doamna Raluca Cibu-Buzac oferă firmelor din Regiunea Vest servicii variate – consultanță pe teme europene, transfer tehnologic, acces la finanțare, facilitarea de noi parteneriate internaționale (sesiuni de brokeraj și misiuni economice) și consiliere in domeniul managementului inovării.  

           VIZITARE EXPOZITIE & LUNCH

           Demo Plast Vest Brokerage Event
           West Regional Development Agency organises an international brokerage event during DEMO PLAST VEST 2017

           DEMO PLAST VEST 2017 it is an international event (Expo & Forum) organised by TEHNIC MEDIA and dedicated to plastics, rubber and composites proccesing industry. The 4-day event (21-24 th of June 2017) includes an exhibition and dedicated conferences: International business opportunities, plastics for Automotive industry, innovation and technology, Education for Plastic Industry.The exhibion brings together leding regional companies in the plastics, rubber and composite processing industry and associated supply chians. It is a unique opportunity to exchange new ideas and network with a dynamic community of CEOs, business developers, engineers, researchers and university representatives gathered in June in Arad.   The International B2B session will give participants the opportunity to meet business and technical specialists in plastic processing (equipment, accessories, services and raw materials) and establish new business and technology partnerhsips. Moreover, participants will have the chance to visit the exhibition and attend to the demonstrations of the new technologies and solutions in plastic processing.  

           • Industria Auto – client important pentru industria prelucrarii maselor plastice – directii de dezvoltare
           Adrian Sandu, SECRETAR GENERAL ACAROM ŞI MEMBRU ÎN CONSILIUL DIRECTOR
           Industria auto, prezent si perspective

           Industria auto, prezent si perspective

           PhDr. Katarína Ikrényiová – Executive Director of SPC and Director of A-Omega
           Slovak Plastic Cluster and challenges of plastic sector

           Slovak Plastic Cluster and challenges of plastic sector 1. Challenges of plastic sector: The Slovakia is known as a country with highest production rate of cars on a one citizen. However, Germany, Italy, France dominate  in  plastic production in Europe and then other countries follow. The Romania and  the Slovakia are in the middle of list of European plastic statistics. A few last years, there is evident significant boom of plastic sector, which face to many new challenges like: - new materials (products) - increasing pressure to reduce production costs and shortage of skill staff - increasing requirements on environmental protection 2. Slovak Plastic Cluster (SPC) is developing cooperation of institution in plastic sector and it is mapping state of art and trends in sector from it´s founding in 2009. The Slovak Plastic Cluster was established by 5  institutions, nowadays it unifies 30 members. It´s focus areas are  : - research and development - education - strength cooperation It has diverse portfolio of members and it has own vision.

           Dipl. Ing. Ján Václav- member of board of SPC and Director of Trencin Regional Chamber of Slovak Chamber of Commerce and Industry
           Slovak Plastic Cluster and challenges of plastic sector

           Slovak Plastic Cluster and challenges of plastic sector 1. Challenges of plastic sector: The Slovakia is known as a country with highest production rate of cars on a one citizen. However, Germany, Italy, France dominate  in  plastic production in Europe and then other countries follow. The Romania and  the Slovakia are in the middle of list of European plastic statistics. A few last years, there is evident significant boom of plastic sector, which face to many new challenges like: - new materials (products) - increasing pressure to reduce production costs and shortage of skill staff - increasing requirements on environmental protection 2. Slovak Plastic Cluster (SPC) is developing cooperation of institution in plastic sector and it is mapping state of art and trends in sector from it´s founding in 2009. The Slovak Plastic Cluster was established by 5  institutions, nowadays it unifies 30 members. It´s focus areas are  : - research and development - education - strength cooperation It has diverse portfolio of members and it has own vision.

           Vuslat CEKIN, Mechatronics Engineer Project Application and Management Department
           Tool To Improve OEE OF The Plant

           The Most Reliable Tool To Improve OEE OF The Plant The Most Instant & Accurate Monitoring Tool To Track The Status Of Production In Real-time from PROMANAGE

           Bogdan NESTOR, General Manager Wittmann-Batenfeld România
           Avantajele sistemelor tehnologice integrate WITTMANN 4.0.

           Avantajele sistemelor tehnologice integrate WITTMANN 4.0. Au existat 4 revolutii industriale, prima revolutie industriala a fost motorul cu abur, a doua revolutie industriala a fost electricitatea, a treia revolutie industriala a fost folosirea calculatorului in industriei, astazi revolutia industriala este denumita INDUSTRY 4.0. si reprezinta integrarea tuturor echipamentelor intr-un sistem informatic, Wittmann e singurul producator din industria maselor plastic care poate face acest lucru, fiind singurul care produce toate softurile tuturor echipamentelor si le poate interconecta (Masina de injectie, robot, uscator, apparat de termostatat, dozator culoare, debitmetru automat)

           • Noi tehnologii si Inovatii – Noi echipamente si materiale pentru industria prelucrarii maselor plastice
           Ing. Crin Grigore, Sales/service  manager Romania, 1Plastcompany
           1.Plastcompany un partener de incredere pentru procesatorii de mase plastice

           1.Plastcompany un partener de incredere pentru procesatorii de mase plastice Prezentarea companiei si a furnizorilor pe care ii reprezinta in Romania Absolvent al IPB Bucuresti - facultatea Electrotehnica/Aparate electrice

           Vuslat CEKIN, Mechatronics Engineer Project Application and Management Department
           Tool To Improve OEE OF The Plant

           The Most Reliable Tool To Improve OEE OF The Plant The Most Instant & Accurate Monitoring Tool To Track The Status Of Production In Real-time from PROMANAGE

           Marius Tudorache – Director Departament Plasturgie, ARTEM GROUP TRADE & CONSULT SRL
           Imbunatatirea performantelor in "Plasturgie"

           Imbunatatirea performantelor in ,,Plasturgie" Prezentarea diverselor solutii care permit imbunatatirea, cum ar fi training-ul (Profimatt). Solutii tehnice: duze de mixare si duze cu inchidere, analiza vibratiilor matrotelor in 3D, controlul presiunii in cavitatile matritelor de injectie, cuple rapide, curatarea circuitelor matritelor si a masinilor de injectie, aruncatori cu degazare, cutite de debavurare, ameliorarea performantelor  unitatilor de injectie (cilindru, snec, torpila): profile specifice, tratamente de suprafata etc...

           Kastély Tamás si Pintér Dávid, FANUC
           30 years experience FANUC Roboshot electric injection molding machine

           30 years experience FANUC Roboshot electric injection molding machine Machine description, functions , unique functions, options, advantage at relay production, easy handedly

           Eduard LAZEA, Manager comercial Wittmann Battenfeld
           Sistem Centralizate de transport si uscare granule inteligente

             Sistem Centralizate de transport si uscare granule inteligente E firesc ca oamnii sa faca greseli, de aceea sistemele de productie din ziua de astazi trebuie sa fie suficient de inteligente ca sa ii impiedice pe oameni sa faca aceste greseli, acestea se pot realiza cu asigurarea trasabilitatii materiei prime de la intrarea in fabrica pana la produsul finit. Sistemele centralizate Wittmann de transport pot face acest lucru. Deasemena importat este si asigurarea ca materialul este uscat pentru asigurarea calitatii preventive ci nu ulterior in gasirea defectului   Eduard Lazea, Manager comercial Wittmann Battenfeld De 10 ani in domeniul maselor plastic a lucrat la mai multe firme car einjectau plastic, reciclau plastic de 5 ani la Wittmann Battenfeld Romania, acum 2 ani a devenit manager comercial un om care este in stare sa iti vorbesca despre o simpla galeata 2 ore si numai lucruri tehnice si deasemena sties a trateze si un proiect din industria auto cu cea mai inalta Tehnologie pe scur teste un om pe care te poti baza, daca injectie mase plastic este cee ace vrei sa faci si vrei sa dormi linistit noaptea dupa aceea

           Conferențiar Aurel TULCAN,Unitatea de Cercetare Dezvoltare în cadrul Universității Politehnica Timișoara
           Centru de Competente în Plasturgie

           Centru de Competente în Plasturgie  

           Va asteptam la DEMO PLAST VEST 2019!

           INREGISTREAZA-TE CA EXPOZANT!

           INREGISTREAZA-TE!

           Stand construit:


           Grabeste-te!

           Vino la DEMO PLAST VEST!

           • 00
            Zile
           • 00
            Ore
           • 00
            Min
           • 00
            Sec
           Argumente pro Demo Plast Vest

           • Peter HOCHMUTH, Președinte, Asociația Clubul Economic German Banat

            ,,Membrii noștri sunt foarte interesați de această inițiativă. Este pentru prima oară când se desfășoară două târguri importante din domeniul tehnologiei și industriei – metal şi mase plastice - în vestul țării, la Arad. Mulți dintre membrii noștri, și nu numai, lucrează în aceste domenii. Fiind una dintre cele mai importante regiuni industriale ale României, Banatul găzduiește sute de întreprinderi axate pe industrie, întreprinderi mici și mari, naționale și internaționale, pentru care astfel de evenimente sunt o ocazie foarte bună de a face schimb de experiență. Le dorim organizatorilor și participanților mult succes!”

           • Raluca CIBU-BUZAC, Director Direcția Politici Regionale și Internaționalizare, Coordonator Consorțiul Ro-Boost SMEs

            ,,Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitatea sa de coordonator al Enterprise Europe Network pentru regiunile Vest şi Sud-Vest din România, şi clusterul AUTOMOTIVEST apreciază invitaţia din partea Tehnic Media de a ne alătura evenimentelor DEMO METAL VEST şi DEMO PLAST VEST 2017. În egală măsură, suntem încântaţi de anvergură şi profesionalismul acestor două evenimente, aşa cum am constatat din organizarea evenimentelor Tehnic Media din anii precedenţi. Din punctul nostru de vedere, ne vom bucura să participăm la ambele evenimente, să organizăm un eveniment de brokeraj în cadrul DEMO PLAST VEST, să fim prezenţi cu oferta de servicii EEN şi să oferim câteva exemple ale impactului pe care aceste servicii îl pot crea pentru companiile din regiunea noastră”.

           • Gelu MATEESCU, Director General Leman Industrie Inițiator proiect Centru de Competențe în Plasturgie

            ,, Centrul de Competențe în Plasturgie Timişoara, prin asociaţia de orientare şi formare profesională Profimatt, salută iniţiativa Tehnic Media de a organiza o expoziţie în domeniul prelucrării materialelor plastice în Vestul ţării, la Arad. În Vestul ţării sunt concentrate foarte multe companii de producţie care activează în domeniul prelucrării materialelor plastice şi conexe, fiind zona reprezentativă în România. Mai mult decât atât, domeniul este în continuă creştere, însă devine tot mai competitiv. Centrul de Competente în Plasturgie susţine companiile din domeniu să crească competentele angajaţilor prin formari profesionale şi să îmbunătăţească competitivitatea prin proiecte de cercetare, dezvoltare şi optimizări procese. Dezbaterile şi întâlnirile ce vor avea loc în cadrul Demo Plast Vest ne vor ajuta să înţelegem nevoile companiilor şi în egală măsură vor ajuta companiile să găsească soluţii în creşterea competentelor şi a competitivităţii. Vă aşteptam la Demo Plast Vest!”.

           • BOGDAN NESTOR, GENERAL MANAGER WITTMANN-BATTENFELD ROMÂNIA

            ,,…unde sa participam?... m-am intrebat si eu la fel ca celelalte firme din industria maselor plastice. M-am zbatut, am vorbit cu colegii mei, am intrebat alte firme si/sau oameni din industria noastra de a caror opinie mi se pare inteligent ca noi toti sa tinem cont. Greu! Am simtit o apasare. Si toti se uitau la noi si asteptau alegerea noastra, sa se ghideze si ei. Obosisem deja. M-am trezit intr-o dimineata, am venit la birou mi-am facut o cafea, i-am simtit mirosul placut si...in loc sa simt presiunea din urma cu o zi, m-am bucurat!!! Era de fapt prima data cand puteam sa fiu liber!!! Era prima data cand puteam sa aleg unde sa mergem la targ!!! WOW!!! E super ca exista prima data 2 targuri de mase plastice in Romania!!! Deci nu mai este nevoie sa fiu ,,sclavul" unei firme sau al unor organizatii care nu ne reprezinta. Asa ca liber, cu bucurie am cerut oferte cat mai bune ambelor firme care organizau targurile. Competitia mereu face bine clientilor si chiar furnizorilor, nu ii lasa sa doarma. Asta s-a vazut si legat de targuri: imediat ce a aparut Demo Plast la Arad, intr-o zona plina de firme din industria maselor plastice, Expo Plast s-a trezit din amortirea de 3 ani si au cautat si ei o locatie mai buna pentru a putea aduce cat mai multi participanti. Cu nerabdare am asteptat ofertele. Au venit! Aproape identice. Dar oricum mai mici decat in anii trecuti, ceea ce deja era ceva bun pentru mine, indiferent unde as fi mers. Am inchis ochii! Parca m-am ridicat deasupra hartii noastre in zona Aradului si am inceput sa vad: YAZAKI, VDS, SCHLEMMER, HUF, MAHLE, WEIDMULLER, SOL PLUS, VALEO LIGHTINING, ELBA, DURA AUTOMOTIVE, INTERPART, LEMAN, MGI COUTIER, SWOBODA, PLASTEC, REINERT, VERNICOLOR, CAPIROM si bineinteles PLASTOR. Aaa…Lugojul…HELLA, SCHIEFFER si Lipova – SUMIDA, OESCHLER…Orastie, FILPLAST, CHIMSPORT, ALSECA, Cluj: THOMAS, NAPOCHIM, DE LONGHI…da, este ceva plastic in zona aia, o zona plina de dezvoltare si de oportunitati, ceva nou, de dorit, de incercat… Am inchis din nou ochii, si m-am dus cu gandul in Bucuresti …unde si eram de altfel…si am gasit si in zona asta companii de renume ca METAPLAST/NICPREM, DELTA, SOGEFI, KAERCHER, ELECTROARGES, PLASTICOM, VALROM, SUBANSAMBLE…dar pe ei ii cunoastem deja prea bine si dansii ne cunosc pe noi si le-am oferit deja 3 targuri minunate in Bucuresti. Si anul asta am putea sa le oferim unul in Sibiu, de asemenea. Sper sa vina cat mai multi dintre clientii nostri, as vrea sa le oferim ceva cat mai deosebit si as vrea sa se simta cat mai bine. Si ma gandesc ca lumea e mai relaxata si se simte mai bine vara, in iunie, decat cand e frig, in toamna. Prin urmare noi am ales ARAD! Iunie, seri de vara. Ce vom prezenta tehnic si artistic? Va vom zice mai aproape de targ si oricum, cei care ne cunosc stiu ca nu vin la targ degeaba!

           • PROF. DR. ING. ION SEREȘ, DIRECTOR GENERAL PLASTOR SA ORADEA

            ,,Apreciez ca benefică organizarea DEMO PLAST în vestul țării și într-o perioadă bună a anului, nu neapărat pentru desprinderea de București, ci mai ales pentru apropierea de o zonă industrială foarte dinamică și dezvoltată. DEMO PLAST va putea astfel beneficia de sprijinul unei comunități industriale foarte puternice și de o poziție geografică ce favorizează deschiderea internațională, anunțată de altfel, a evenimentului. Îmbucurător este și faptul că, pentru prima dată, inițiatorul și organizatorul este un bun cunoscător al industriei și al domeniului prelucrărilor maselor plastice, T&T fiind prima și singura revistă ce s-a preocupat și s-a aplecat continuu asupra domeniului maselor plastice din România. Este o revistă tehnică pe care o apreciez și la care colaborez încă de la înființarea ei, acum 15 ani. Apreciez că efortul T&T este benefic și ar trebui sprijinit de toate companiile și asociațiile ce își doresc coagularea unei comunități profesionale a specialiștilor în domeniul prelucrării maselor plastice în România''.

           • Adrian SANDU, Secretar General ACAROM şi Membru în Consiliul Director

            ,, ACAROM şi Tehnic Media colaborează de peste 5 ani, susţinând şi promovând evenimente şi materiale media de interes pentru cei peste 160 de membri ai asociaţiei noastre. Suntem întotdeauna bucuroşi când vedem că există iniţiative pentru organizarea de târguri dedicate industriei, nu numai în Bucureşti ci şi în alte zone ale ţării, precum Arad. Prelucrarea metalelor şi prelucrarea maselor plastice, transformarea acestora în componente de înalt nivel tehnologic, reprezintă în acest moment provocări majore pentru companiile din sectorul auto care întâlnesc constrângeri diverse (calitate, precizie, greutate, mediu, etc.), atât în procesul de concepţie, dar mai ales în cel de producţie. În această idee ne dorim ca Demo Plast, aflat anul acesta la prima ediţie, să devină un eveniment de referinţă în care să fie prezentate utilaje, tehnologii şi soluţii complete de ultima generaţie. De asemenea, considerăm că Demo Metal este deja un eveniment consacrat, unul care oferă măsură nivelului ţintă al sectorului prelucrării metalelor."

           • Iulia MIHAI, Relații Publice,Mass Media si Marketing, INCD ECOIND

            ,,Demo Plast Vest este evenimentul care a facut posibila prezentarea potențialului companiilor competitive din industria de prelucrare a maselor plastice. Felicitari organizatorilor pentru interesul acordat participanților si pentru abordarea profesionista cu care au inaugurat expoziția Demo Plast Vest! Aceasta prima ediție a reprezentat un real succes. Va mulțumim!”

           • Alexandra IACOB, Director Vânzari,ECOFRIEND RECYCLING

            ,,Pot spune ca am trait o experiența foarte pozitiva pe toata perioada desfășurarii evenimentului Demo Plast Vest. Participarea la acest târg a fost pentru noi un success și suntem foarte mulțumiți ca am venit.”

           • Florea SANDA, Director General, TEHNICA NOUĂ LIBERĂ

            ,,Am discutat în cadrul târ­gului cu mai multe compa­nii despre dotarea firmei noastre cu utilaje, dar și despre distribuția de repere, cu alte firme care au ele nevoie de noi, de exem­plu Electroprecizia de la Brașov, care a lansat o comandă foarte importantă pentru noi. Ne bucură foarte mult că putem intra din nou în producerea de piese pentru industria auto.”

           • Nicolae DUMITRU, General Manager YUDO ROMÂNIA

            ,,Prima ediție Demo Plast Vest a fost interesantă. În primul rând, pe noi ne-a încântat locația, în vestul țării. A fost un eveniment foarte bine organizat. Organizatorii au fost foarte amabili, logistica foarte bună.  La stand, ne-au vizitat clienți cu care deja colaborăm, dar au venit și companii noi, existând posibili­tatea ca pe viitor să lucrăm împreună. Încă nu am înche­iat contracte cu acestea, deoarece lucrează momentan cu firme concurente, dar sperăm să îi convin­gem să testeze și produsele noastre.”

           • dipl. ing. Dragoș MUNTEAN, Director Vânzări, SPECTROMAS

            ,,Pot spune că mi-a plăcut foarte mult ideea de Forum, am apreciat foarte multe din ce am văzut aici.”

           • Prof. dr. ing. Oana GÎNGU, director al Departamentului de cercetare științifi ca și Management Programe, Universitatea din Craiova

            ,,Este pentru prima data când Universitatea din Craiova participa la un târg dedicat specialiștilor din industria prelucrarii maselor plastice. Am fost placut impresionați de modul de organizare a târgului, și, mai ales, de atmosfera creata în timpul evenimentului. Un deosebit impact au avut întâlnirile B2B. Acestea au facilitat conexiuni directe cu mediul industriei și comunitatea academica de cercetare.”

           • Ernest CSATA, Reprezentant comercial România,Tool-Temp Ungaria Kft

            ,,Chiar daca fluxul vizitatorilor a fost puțin mai mic decât la celelalte târguri sau expoziții de specialitate, am avut surpriza placuta sa constat ca numarul celor de specialitate a fost mai mare. De exemplu, în București sau la alte târguri, au fost mai mulți vizitatori, dar nu de specialitate. Și noi, dar nu numai noi, ci toți expozanții, tocmai acest lucru îl urmarim, sa intram în contact cu cât mai multe fi rme potențial colaboratoare sau companii cu care sa încheiem contracte, care sa cumpere de la noi. Implicarea organizatorilor a fost foarte mare, Demo Plast Vest fi ind foarte bine organizat.”

           • Gabriela GEORGESCU, General Manager HEXAGON MANUFACTURING INTELLIGENCE ROMÂNIA

            ,,Demo Plast Vest sub amprenta Tehnic Media a adus noi oportunitați de promovare a soluțiilor Hexagon Manufacturing Intelligence în domeniul industriei de mase plastice. Evenimentul va deveni cu siguranța un punct de referință pentru specialiștii din aceasta industrie. Mulțumim organizatorilor pentru profesionalismul în promovarea și desfașurarea evenimentului!”

           • David PINTER, Sales Engineer, FANUC Hungary Kft

            ,,Aceasta prima ediție a fost un bun început. Expoziția a fost un succes. Cu siguranța, în anii urmatori Demo Plast va fi din ce în ce mai mare!”

           Parteneri

            Cu sprijinul

            Expo Arad
            Address
            Calea Aurel Vlaicu, nr 300, Arad