• Smart Productivity

Prin definitie, cresterea productivitatii presupune o serie de actiuni inteligente care sa ajute companiile sa atinga, de fapt, nivelul de profitabilitate dorit.

Anul acesta, la DEMO PLAST venim in intampinarea companiilor si incercam sa raspundem preocuparilor acestora legate de gasirea celor mai bune solutii pentru cresterea productivitatii.

Sunt invitate sa participe atat in cadrul expozitiei cat si in cadrul Forumului, companiile furnizoare care pot aduce in fata utilizatorilor Smart Productivity Solutions. Dincolo de concept si teorie, producatorii din industrie asteapta solutiile SMART pe care le aduce Industry 4.0, solutii care sa le rezolve in mod real problemele cu care se confrunta in productie.

Dupa cum tematica propusa la Demo Metal Brasov 2018 – ,,Smart Industry” a trezit un real interes in randul companiilor producatoare, si tematica propusa pentru DEMO PLAST 2019 – ,,SMART PRODUCTIVITY” are deja ecou in randul companiilor din industrie cu activitate in domeniul prelucrarii materialelor plastice, in mod special cele din industria auto, atat in cadrul companiilor din zona de vest, cat si a celor din restul tarii si din tarile vecine. Ne bucuram ca la cea de-a doua editie, Demo Plast 2019 atrage importanti specialisti si companii de renume care doresc si pot prezenta solutii concrete pentru probleme reale.

SMART PRODUCTIVITY ofera tuturor furnizorilor – de materie prima si materiale; masini si echipamente de prelucrare materiale plastice, compozite si cauciuc; componente, materiale si echipamente pentru realizarea matritelor; echipamente auxiliare pentru prelucrarea materialelor plastice; tehnologii, masini si echipamente pentru reciclare; tehnologii de testare, masurare, control; roboti si automatizari; software dedicat etc. – posibilitatea de a intra in contact si de a beneficia de avantajul prezentarii directe a solutiilor pe care le ofera, celor mai importanti manageri si specialisti cu putere de decizie in achizitiile realizate de companiile pe care le reprezinta.

Detalii despre noua abordare a evenimentului, despre posibilitatea de a fi PARTENER sau PARTENER PRINCIPAL al Demo Plast Vest 2019 si/sau al Forumului Demo Plast 2019, puteti solicita la adresa: demoplast@tehnicmedia.ro.