• Tecnoservice Equipment

TECNOSERVICE EQUIPMENT (Stand 34, Pavilion C), în premieră la Demo Plast Vest, este o companie specializată în furnizarea de echipamente și tehnologie pentru testarea, analiza și controlul calității materialelor. Brandurile reprezentate sunt: BYK-GARDNER, CESARE GALDABINI, VAISALA, FIRE TESTING TECHNOLOGY, MATEST, SYMPATEC, LABTHINK INSTRUMENTS.

La standul de la Demo Plast își așteaptă vizitatorii cu:

  – Camera de lumină Byko Spectra Pro. Echipamentul este în conformitate cu standardul ISO 3668 și este folosit pentru o apreciere corectă a luminii. Camera de lumină oferă următoarele surse de lumină pentru evaluarea culorii: lumina de zi (D65, D75), lumina incadescentă (A), 2300 K/Orizont (HZ), lumina utilizată în magazine (CWF, TL84, U30), lumina ultravioletă (UV).

 – Spectro2guide. Spectrofotometrul spectro2guide reprezintă un mare pas înainte în evoluția măsurării culorii.

 – Micro Tri Gloss. Este singurul aparat de măsurare a luciului vopselelor și plasticelor care combină cea mai înaltă precizie cu ușurința de utilizare și multe alte funcții importante. În plus, software-ul smart-chart este instrumentul ideal pentru documentarea profesională și analiza eficientă a datelor. Acesta indică luciul și grosimea filmului la aceeași poziție pentru cele trei unghiuri 20, 60 și 85°.

 – Byko Cut. Dispozitivul este în conformitate cu standardele ISO 2409 și 2815 și este un instrument portabil care asigură o precizie foarte bună. Acesta are următoarele aplicații:

Măsurarea grosimii filmului în intervalul 2 – 2000 μm pe fiecare substrat (oțel, metale neferoase, plastic, lemn)
Analiza grosimii filmului multistrat
Testarea aderenței prin testul de tăiere încrucișată în conformitate cu ASTM D 3359, DIN 53 151
Testarea durității prin indentare în conformitate cu ISO 2815 (Buchholz)
Analiza microscopica a porilor, gropilor, fisurilor, blisterilor, degresării, aderenței filmului și controlul calității pretratamentului substratului

Instrument de măsură umiditate și temperatură HM70. Este proiectat pentru măsurarea precisă a umidității la punctul de lucru. Este, de asemenea, ideal pentru verificarea și calibrarea pe teren a instrumentelor de umidiate. HM70 include și un indicator MI70 și o sondă opțională, în funcție de aplicație. Instrumentul poate fi special proiectat astfel încât să îndeplinească nevoile oricărei aplicații, fiind preconfigurat înainte de fiecare livrare.

Instrument de măsură umiditate și temperatură HMT330.  Poate măsura umiditatea în medii dure de funcționare. Aparatul Vaisala HUMICAP seria HMT330 dispune de garanție 10 ani și este proiectat pentru aplicații industriale solicitante, unde măsuratorile stabile sunt esențiale. Instrumentul poate fi special proiectat astfel încât să îndeplinească nevoile oricărei aplicații, fiind preconfigurat înainte de fiecare livrare.