Contact:

 
Telefon:(+40) 753 317 247
e-mail: demoplast@tehnicmedia.ro
 
 
 

 

Un ALTFEL de eveniment dedicat specialistilor din industria de prelucrare a maselor plastice, cauciucului si materialelor compozite

 Demo Plast Vest
21-24 iunie 2017, EXPO ARAD

 

Organizat de revista ,,T&T – Tehnica si Tehnologie” in zona cu cea mai mare densitate de companii-client ale domeniului si beneficiind de increderea si sprijinul unor importanti parteneri, Demo Plast Vest se dovedeste a fi evenimentul ASTEPTAT al unei industrii in plina expansiune. Asa cum Demo Metal a redat increderea si speranta ca participarea la un astfel de eveniment este cea mai buna oportunitate pe care o au profesionistii din industrie, la fel, Demo Plast readuce dorinta celor implicati in domeniu de a participa la evenimentul industriei lor. Cu o noua abordare, cu accent pe dezvoltarea si consolidarea afacerilor, prin realizarea unor noi conexiuni intre oameni si firme, Demo Plast Vest este evenimentul VIU, al unei industrii dinamice cu implicatii din ce in ce mai adanci in alte sectoare industriale. Nu ratati participarea!

Inscrie-te acum!
 
,,Centrul de Competente in Plasturgie Timisoara, prin asociatia de orientare si formare profesionala Profimatt, saluta initiativa Tehnic Media de a organiza o expozitie in domeniul prelucrarii materialelor plastice in Vestul tarii, la Arad.
In Vestul tarii sunt concentrate foarte multe companii de productie care activeaza in domeniul prelucrarii materialelor plastice si conexe, fiind zona reprezentativa in Romania. Mai mult decat atat, domeniul este in continua crestere, insa devine tot mai competitiv. Centrul de Competente in Plasturgie sustine companiile din domeniu sa creasca competentele angajatilor prin formari profesionale si sa imbunatateasca competitivitatea prin proiecte de cercetare, dezvoltare si optimizari procese. Dezbaterile si intalnirile ce vor avea loc in cadrul Demo Plast Vest ne vor ajuta sa intelegem nevoile companiilor si in egala masura vor ajuta companiile sa gaseasca solutii in cresterea competentelor si a competitivitatii.
Va asteptam la Demo Plast Vest!”.
 
,,Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, in calitatea sa de coordonator al Enterprise Europe Network pentru regiunile Vest si Sud-Vest din Romania, si clusterul AUTOMOTIVEST apreciaza invitatia din partea Tehnic Media de a ne alatura evenimentelor DEMO METAL VEST si DEMO PLAST VEST 2017. In egala masura, suntem incantati de anvergura si profesionalismul acestor doua evenimente, asa cum am constatat din organizarea evenimentelor Tehnic Media din anii precedenti. Din punctul nostru de vedere, ne vom bucura sa participam la ambele evenimente, sa organizam un eveniment de brokeraj in cadrul DEMO PLAST VEST, sa fim prezenti cu oferta de servicii EEN si sa oferim cateva exemple ale impactului pe care aceste servicii il pot crea pentru companiile din regiunea noastra”.
 

,,Membrii nostri sunt foarte interesati de aceasta initiativa. Este pentru prima oara cand se desfasoara doua targuri importante din domeniul tehnologiei si industriei – metal si mase plastice - in vestul tarii, la Arad. Multi dintre membrii nostri, si nu numai, lucreaza in aceste domenii. Fiind una dintre cele mai importante regiuni industriale ale Romaniei, Banatul gazduieste sute de intreprinderi axate pe industrie, intreprinderi mici si mari, nationale si internationale, pentru care astfel de evenimente sunt o ocazie foarte buna de a face schimb de experienta. Le dorim organizatorilor si participantilor mult succes!”
 
Demo Plast Vest - un ALTFEL de eveniment dedicat specialistilor din industria de prelucrare a maselor plastice, cauciucului si materialelor compozite.
Nu rata participarea!
 
Inscrie-te acum!
 
PARTENERI
CU SPRIJINUL 
 
 

Demo Plast Vest
Tel: 
 (+40) 753 317 247
E-mail: demoplast@tehnicmedia.ro

 

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.
Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.
Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi e-mailul: info@demoplast.ro