Titlebar

EXPOZIȚIE

expo Demo Plast Virtual

FORUM

forum Demo Plast Virtual

NETWORKING

networking Demo Plast Virtual

WORKSHOPURI

workshop Demo Plast Virtual

eMARKET

emarket Demo Plast Virtual
DEMO PLAST VIRTUAL ESTE UNICUL ECOSISTEM DIGITAL DEDICAT DEZVOLTĂRII AFACERILOR DIN INDUSTRIA PRELUCRĂRII MATERIALELOR PLASTICE
Economie circulara_Demo Plast Virtual
BUN VENIT LA DEMO PLAST VIRTUAL

Întreaga comunitate din industria de prelucrare a materialelor plastice se reunește online pentru a împărtăși cunoștințe exclusive, soluții, inovații și strategii pentru adoptarea cu succes a trendurilor impuse la nivel mondial. 

Demo Plast Virtual aduce la un loc lideri, specialiști și decidenți ai companiilor din industria de profil din piața din România și cea internațională. Speakerii noștri vor aborda teme precum: transformarea digitală, economia circulară, reciclare, sustenabilitate și protecția mediului.

Nu este o conferință virtuală clasică. Timp de 5 zile, Demo Plast Virtual îți pune la îndemână toate instrumentele necesare informării corecte și dezvoltării noilor relații de business. Platforma este special construită pentru a cuprinde totul într-un singur loc: Expoziție, Forum, eMarket, Workshopuri, Networking.

Vrei să fii la curent cu ultimele tendințe? Atunci Demo Plast Virtual este pentru tine.

DE CE SĂ PARTICIPI

PROFITĂ DE OFERTELE EXCLUSIVE ÎN EMARKETUL DEMO PLAST

eMarketul Demo Plast centralizează toată oferta expozanților noștri. Produse, servicii, lansări, reduceri, totul în același loc. Îți este mai ușor ca niciodată să compari și să decizi ce ți se potrivește. 

DESCOPERĂ INOVAȚII ȘI TEHNOLOGII NOI ÎN EXPOZIȚIA DEMO PLAST

Companii lider de piață la nivel național și internațional își vor prezenta ultimele tehnologii și inovații în cadrul expoziției
Demo Plast Virtual. 

ACCES EXCLUSIV LA WORKSHOPURI ȘI LIVESTREAMURI

Învață cum să folosești ultimele tehnologii în favoarea ta și a afacerii tale. La Demo Plast Virtual primești acces exclusiv la workshopuri și livestreamuri organizate de expozanții noștri.

CE GĂSEȘTI ÎN EXPOZIȚIE

MATERIALE

Materiale, materii prime, auxiliare pentru industria plasticului, cauciucului, materialelor compozite.

MAȘINI ȘI ECHIPAMENTE

Mașini, echipamente, accesorii, software pentru prelucrarea plasticului și cauciucului

MATRIȚE ȘI ACCESORII

Matrițe și accesorii

3D PRINTING

Echipamente și consumabile pentru 3D printing și additive manufacturing

INDUSTRY 4.0

Sisteme inteligente de fabricație: Industry 4.0, IIoT

RECICLARE

Reciclare - mașini și echipamente pentru recuperarea și reciclarea materialelor plastice și a cauciucului

SERVICII CONEXE

Servicii, cercetare, educație, finanțare etc.

PRODUSE DIN PLASTIC ȘI CAUCIUC

Semifabricate, piese tehnice și produse finite din plastic și cauciuc de uz general, industrial, agricol și pentru alte procese și aplicații

FORUM
ACCESEAZĂ INFORMAȚII VITALE PENTRU TINE ȘI COMPANIA TA

Conferința din cadrul evenimentului va aduce la un loc liderii pieței globale prezenți în România și reprezentanți ai camerelor de comerț și asociațiilor. Aceștia vor împărtăși strategii de succes și cunoștințe esențiale pentru dezvoltarea afacerii tale. Temele puse în discuție sunt marile trenduri la nivel european și mondial: economia circulară, transformarea digitală, protecția mediului, sustenabilitatea și reciclarea. 

TEMELE FORUMULUI DEMO PLAST VIRTUAL

Green deal, sustenabilitatea, digitalizarea și politicile publice ale economiei circulare - influențele asupra industriei

Norme, Entități și instrumente de sprijin, Strategii, Soluții tehnice și de finanțare, Digitalizarea industriei din România

Industria prelucrării materialelor plastice și cauciucului după un an de pandemie

Starea industriilor importante în care masele plastice sunt utilizate

Tendințele industriilor consumatoare de produse din materiale plastice și cauciuc - utilizarea inteligentă a plasticului

Tendințele consumatorilor, Structuri ușoare, Protecția mediului

Eficiența energetică în industria prelucrării materialelor plastice și cauciucului

Transformarea digitală a industriei prelucrării materialelor plastice

Tehnologii și echipamente din generația Industry 4.0, Digitalizarea și industria 4.0 acum, Digital Twin, AR/VR, AI & Machine Learning, Big Data Management & Analysis

Additive manufacturing, 3D printing, rapid prototyping

Tehnologii, echipamente, accesorii, materiale

Proiectarea, simularea și testarea modelelor de produs, calitatea si controlul produselor

Analiza și modelarea proiectării, Proiectare colaborativă, Design sustenabil, Norme, Tehnologii, Instrumente

Reciclarea produselor plastice în sistemul economiei circulare

Tehnologii, echipamente. Inițiative de economie circulară în industria din România, Recondiționarea și reciclarea materialelor și produselor existente, Reducerea deșeurilor, extinderea ciclului de viață al produselor, crearea de valoare suplimentară. Inițiativele de economie circulară implementate de start-up-uri, ONG-uri sau companii mari la nivel local

Inovații în procesele de prelucrare a maselor plastice

Sisteme de fabricație inteligente, Optimizarea proceselor, Automatizare, Reducerea timpilor de nefuncționare, Reducerea costurilor

Inovația și alegerea corectă a materialelor plastice și compozite

Selectarea materialelor în funcție de aplicație, Caracteristici noi

Matrițe, accesorii și servicii conexe

Proiectarea, realizarea, echiparea, mentenanța matrițelor

Produsele compozite plastice

Strategii tehnologice, produse ecologice, utilizare inteligentă

OPORTUNITĂȚI UNICE DE NETWORKING

Lideri și specialiști din toată țara participă la Demo Plast Virtual. Nu pierde ocazia! Construiește și dezvoltă noi relații și parteneriate profitând de toate instrumentele puse la dispoziție.

MATCHMAKING

Pe parcursul celor 5 zile vei primi recomandări de: persoane de interes, companii și produse, selectate în baza nevoilor și intereselor tale!

CHAT

Nu amâna! Imediat ce ai găsit persoane de interes pentru tine sau afacerea ta poți discuta cu acestea prin intermediul chatului de pe platformă.

ÎNTÂLNIRI VIDEO

Dacă ești interesat de o întâlnire face-to-face, întâlnirile video prin intermediul platformei sunt cea mai accesibilă soluție!

Q&A

Urmărește conferința din cadrul evenimentului și profită de sesiunile Q&A. Adresează întrebările tale speakerilor și continuă discuția cu aceștia pe platformă!

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI

ORGANIZATORI

Cu o experiență de peste 20 ani, 10 evenimente fizice (Demo Metal și Demo Plast) și 2 evenimente virtuale la activ, Tehnic Media este organizatorul celor mai importante evenimente dedicate industriei din România.

Cu o vechime de peste 30 de ani, Asociaţia Patronală a Prelucrătorilor de Mase Plastice din România (ASPAPLAST) susține sectorul de activitate atât prin evenimente de profil, cât și prin consultanță de specialitate.

PARTENERI

NU RATA NICIO INFORMAȚIE

Abonează-te la newsletter și fii primul care află când sunt anunțate companii, speakeri, workshopuri și multe alte surprize pe care le pregătim la Demo Plast Virtual!

SCRIE-NE, SUNTEM AICI PENTRU TINE