Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

DEMO PLAST VEST, un eveniment asteptat!

Ocupati-va standul la DEMO PLAST VEST, evenimentul ce deschide noi oportunitati de business intr-o zona cu o industrie puternica, in continua dezvoltare, unde evenimentele de acest tip sunt asteptate de intreaga comunitate profesionala a specialistilor din domeniu. (Mai jos puteti citi declaratiile unor importanti lideri din industrie, care intaresc aceste afirmatii.)

 

DEMO PLAST VEST (Expo & Forum), eveniment dedicat specialistilor din industria maselor plastice, cauciucului si materialelor compozite, se va desfasura la inceputul verii, in perioada 21-24 iunie, la Expo Arad, fiind construit dupa acelasi concept ca DEMO METAL  – eveniment care de 5 editii s-a bucurat de succes indiferent de locul in care s-a desfasurat Bucuresti, Brasov (editia de la Arad din mai, fiind SOLD OUT).

 

Companii importante pentru piata romaneasca au inteles oportunitatile pe care le deschide participarea la DEMO PLAST VEST si au decis sa vina la intalnirea cu firmele producatoare din vestul Romaniei, si nu numai.

 

Nu ratati oportunitati! Ocupati-va standul la DEMO PLAST VEST!

 

Pentru detalii legate de participare:

[email protected]
(+40) 753 317 247

 

Adrian SANDU, Secretar General ACAROM si Membru in Consiliul Director

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,ACAROM si Tehnic Media colaboreaza de peste 5 ani, sustinand si promovand evenimente si materiale media de interes pentru cei peste 160 de membri ai asociatiei noastre. Suntem intotdeauna bucurosi cand vedem ca exista initiative pentru organizarea de targuri dedicate industriei, nu numai in Bucuresti ci si in alte zone ale tarii, precum Arad. Prelucrarea metalelor si prelucrarea maselor plastice, transformarea acestora in componente de inalt nivel tehnologic, reprezinta in acest moment provocari majore pentru companiile din sectorul auto care intalnesc constrangeri diverse (calitate, precizie, greutate, mediu, etc.), atat in procesul de conceptie, dar mai ales in cel de productie. In aceasta idee ne dorim ca DEMO PLAST, aflat anul acesta la prima editie, sa devina un eveniment de referinta in care sa fie prezentate utilaje, tehnologii si solutii complete de ultima generatie. De asemenea, consideram ca DEMO METAL este deja un eveniment consacrat, unul care ofera masura nivelului tinta al sectorului prelucrarii metalelor."

 

Prof. Dr. Ing. Ion SERES, Director General Plastor SA Oradea

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Apreciez ca benefica organizarea DEMO PLAST in vestul tarii si intr-o perioada buna a anului, nu neaparat pentru desprinderea de Bucuresti, ci mai ales pentru apropierea de o zona industriala foarte dinamica si dezvoltata. DEMO PLAST va putea astfel beneficia de sprijinul unei comunitati industriale foarte puternice si de o pozitie geografica ce favorizeaza deschiderea internationala, anuntata de altfel, a evenimentului. Imbucurator este si faptul ca, pentru prima data, initiatorul si organizatorul este un bun cunoscator al industriei si al domeniului prelucrarilor maselor plastice, T&T fiind prima si singura revista ce s-a preocupat si s-a aplecat continuu asupra domeniului maselor plastice din Romania. Este o revista tehnica pe care o apreciez si la care colaborez inca de la infiintarea ei, acum 15 ani. Apreciez ca efortul T&T este benefic si ar trebui sprijinit de toate companiile si asociatiile ce isi doresc coagularea unei comunitati profesionale a specialistilor in domeniul prelucrarii maselor plastice in Romania."

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
 

Bogdan NESTOR, General Manager Wittmann Battenfeld Romania

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,…unde sa participam?... m-am intrebat si eu la fel ca celelalte firme din industria maselor plastice. M-am zbatut, am vorbit cu colegii mei, am intrebat alte firme si/sau oameni din industria noastra de a caror opinie mi se pare inteligent ca noi toti sa tinem cont. Greu! Am simtit o apasare. Si toti se uitau la noi si asteptau alegerea noastra, sa se ghideze si ei. Obosisem deja. M-am trezit intr-o dimineata, am venit la birou mi-am facut o cafea, i-am simtit mirosul placut si...in loc sa simt presiunea din urma cu o zi, m-am bucurat!!! Era de fapt prima data cand puteam sa fiu liber!!! Era prima data cand puteam sa aleg unde sa mergem la targ!!! WOW!!! E super ca exista prima data 2 targuri de mase plastice in Romania!!! Deci nu mai este nevoie sa fiu ,,sclavul" unei firme sau al unor organizatii care nu ne reprezinta. Asa ca liber, cu bucurie am cerut oferte cat mai bune ambelor firme care organizau targurile. Competitia mereu face bine clientilor si chiar furnizorilor, nu ii lasa sa doarma. Asta s-a vazut si legat de targuri: imediat ce a aparut Demo Plast la Arad, intr-o zona plina de firme din industria maselor plastice, Expo Plast s-a trezit din amortirea de 3 ani si au cautat si ei o locatie mai buna pentru a putea aduce cat mai multi participanti. Cu nerabdare am asteptat ofertele. Au venit! Aproape identice. Dar oricum mai mici decat in anii trecuti, ceea ce deja era ceva bun pentru mine, indiferent unde as fi mers.

Am inchis ochii! Parca m-am ridicat deasupra hartii noastre in zona Aradului si am inceput sa vad: YAZAKI, VDS, SCHLEMMER, HUF, MAHLE, WEIDMULLER, SOL PLUS, VALEO LIGHTINING, ELBA, DURA AUTOMOTIVE, INTERPART, LEMAN, MGI COUTIER, SWOBODA, PLASTEC, REINERT, VERNICOLOR, CAPIROM si bineinteles PLASTOR. Aaa…Lugojul…HELLA, SCHIEFFER si Lipova – SUMIDA, OESCHLER…Orastie, FILPLAST, CHIMSPORT, ALSECA, Cluj: THOMAS, NAPOCHIM, DE LONGHI…da, este ceva plastic in zona aia, o zona plina de dezvoltare si de oportunitati, ceva nou, de dorit, de incercat…

Am inchis din nou ochii, si m-am dus cu gandul in Bucuresti …unde si eram de altfel…si am gasit si in zona asta companii de renume ca METAPLAST/NICPREM, DELTA, SOGEFI, KAERCHER, ELECTROARGES, PLASTICOM, VALROM, SUBANSAMBLE…dar pe ei ii cunoastem deja prea bine si dansii ne cunosc pe noi si le-am oferit deja 3 targuri minunate in Bucuresti. Si anul asta am putea sa le oferim unul in Sibiu, de asemenea.

Sper sa vina cat mai multi dintre clientii nostri, as vrea sa le oferim ceva cat mai deosebit si as vrea sa se simta cat mai bine. Si ma gandesc ca lumea e mai relaxata si se simte mai bine vara, in iunie, decat cand e frig, in toamna. Prin urmare noi am ales ARAD! Iunie, seri de vara.

Ce vom prezenta tehnic si artistic? Va vom zice mai aproape de targ si oricum, cei care ne cunosc stiu ca nu vin la targ degeaba!


 

Gelu MATEESCU, Director General Leman Industrie, Initiator Proiect Centru de Competente in Plasturgie

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Centrul de Competente in Plasturgie Timisoara, prin asociatia de orientare si formare profesionala Profimatt, saluta initiativa Tehnic Media de a organiza o expozitie in domeniul prelucrarii materialelor plastice in Vestul tarii, la Arad.
In Vestul tarii sunt concentrate foarte multe companii de productie care activeaza in domeniul prelucrarii materialelor plastice si conexe, fiind zona reprezentativa in Romania. Mai mult decat atat, domeniul este in continua crestere, insa devine tot mai competitiv. Centrul de Competente in Plasturgie sustine companiile din domeniu sa creasca competentele angajatilor prin formari profesionale si sa imbunatateasca competitivitatea prin proiecte de cercetare, dezvoltare si optimizari procese. Dezbaterile si intalnirile ce vor avea loc in cadrul DEMO PLAST VEST ne vor ajuta sa intelegem nevoile companiilor si in egala masura vor ajuta companiile sa gaseasca solutii in cresterea competentelor si a competitivitatii.
Va asteptam la DEMO PLAST VEST!”.

 

Raluca CIBU-BUZAC, Director Directia Politici Regionale si Internationalizare, Coordonator Consortiul RO-BOOST SMEs

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, in calitatea sa de coordonator al Enterprise Europe Network pentru regiunile Vest si Sud-Vest din Romania, si clusterul AUTOMOTIVEST apreciaza invitatia din partea Tehnic Media de a ne alatura evenimentelor DEMO METAL VEST si DEMO PLAST VEST 2017. In egala masura, suntem incantati de anvergura si profesionalismul acestor doua evenimente, asa cum am constatat din organizarea evenimentelor Tehnic Media din anii precedenti. Din punctul nostru de vedere, ne vom bucura sa participam la ambele evenimente, sa organizam un eveniment de brokeraj in cadrul DEMO PLAST VEST, sa fim prezenti cu oferta de servicii EEN si sa oferim cateva exemple ale impactului pe care aceste servicii il pot crea pentru companiile din regiunea noastra.”


 

Peter HOCHMUTH, Presedinte, Asociatia Clubul Economic German Banat

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Membrii nostri sunt foarte interesati de aceasta initiativa. Este pentru prima oara cand se desfasoara doua targuri importante din domeniul tehnologiei si industriei – metal si mase plastice - in vestul tarii, la Arad. Multi dintre membrii nostri, si nu numai, lucreaza in aceste domenii. Fiind una dintre cele mai importante regiuni industriale ale Romaniei, Banatul gazduieste sute de intreprinderi axate pe industrie, intreprinderi mici si mari, nationale si internationale, pentru care astfel de evenimente sunt o ocazie foarte buna de a face schimb de experienta. Le dorim organizatorilor si participantilor mult succes!”

www.demoplast.ro
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.