• Emerson

La Demo Plast Vest 2019, EMERSON PROCESS MANAGEMENT ROMANIA va prezenta noua platformă BRANSON GSX de aparate de sudură ultrasonică, ce  aduce control îmbunătățit și mai multe date de proces, pentru o productivitate crescută.

Noua platformă Branson GSX permite atingerea unei calități constante și maximizarea ratei de operare, astfel încât se atinge rata de amortizare dorită. Este o soluție flexibilă și extrem de configurabilă, ușor de utilizat, care oferă opțiuni de sudură smart, și care ajută la lansarea produsului pe piață mult mai rapid și cu costuri controlabile. Controlul îmbunătățit și acuratețea poziționării, permit realizarea de suduri consistente, rapide și de o calitate ridicată, pe o paletă mare de materiale plastice, chiar și în cazul unor situații dificile. Cunoștințele integrate în echipament simplifică operarea, îmbunătățește productivitatea și reduce costurile cu personalul calificat.

La baza noi platforme de sudură ultrasonică GSX, este un sistem avansat de acționare cu servo motor, care reduce Forța de Declanșare (Trigger Force) și îmbunătățește acuratețea Pozitionării, conducând la suduri mai rapide și de calitate ridicată. Acesta este completat de noi componente și caracteristici de soft de operare, care simplifică operațiunea de Set-Up, Operare si Intreținere; în timp ce conectivitatea  sistemului suportă aplicații de tip „Industry 4.0/IIoT” care asigură acces la performanțe controlabile și pachete de date de calitate.

Aducând mari îmbunătățiri in acționare și control, noua serie GSX asigură obținerea unor suduri de calitate superioară, cu rezistență crescută și de calitate, asigurând totodată o viteză ridicată și flexibilitate în cazul aplicațiilor cu forme complexe și de precizie.

Realizarea cerințelor proiectelor și a cerințele de timp

Construcția modulară a platformei Branson GSX permite Emerson construcția rapidă și termene de livare scurte, îmbunătățind termenele utilizatorului. Interfața intuitivă Mașină-Om (HMI) și caracteristicile de sudură-smart îl fac ușor de utilizat, iar accesul la întregul suport EMERSON vă asigură că produsul dumneavoastră va ajunge pe piață în timp și la costurile bugetate.