În premieră la Demo Plast Vest, MACH FTD va prezenta sistemele de legare a paleților cu bandă strap Ergopack, special create pentru mediul industrial.

Mașina de legat cu bandă strap (PP, PET) dispune de un design adecvat lucrului în medii solicitante, în deplină siguranță pentru operator. MACH FTD vă poate oferi mai multe modele optime din punct de vedere al costurilor, raportate la necesitățile clienților. Astfel, puteți folosi Ergopack 700 cu legare a paleților cu manivelă, modelele 712E/ 725E/ 740E și Ergopack Air, cele din urmă dispunând de comenzi electronice. În funcție de caracteristicile paleților, sistemele dispun de accesorii opționale (pentru diferite înălțimi, forme neregulate, legări orizontale, etc.)

La stand se vor face demonstrații: Mașina de legat paleți va funcționa în permanență. Aceasta va fi operată de către reprezentanții Ergopack, care vor arăta cum funcționează sistemul și cât este de ușor de utilizat. Modul de operare va fi pus în valoare prin intermediul unui cub transparent care va arăta mecanismul echipamentului în mișcare. Astfel, se va simula legarea cu bandă strap a unui palet obișnuit cu marfă.

Ofertă specială!

5% reducere pe întreaga perioadă a Demo Plast Vest!