Frontier Management Consulting SRL este partenerul român, unul dintre cei 13 parteneri, din 10 state membre ale UE, cu experiențe anterioare în proiecte de bioeconomie privind comunicarea, angajarea publicului, mobilizarea și activitățile de învățare reciprocă, ce alcătuiesc consorțiul solid pe care este construit BIOVoices.

Proiectul BIOVoices, finanțat prin Programul de cercetare și inovare al Uniunii Europene, Orizont 2020, propune promovarea unei economii bio, pe bază de resurse regenerabile, ca o oportunitate de a face față unor provocări, cum ar fi securitatea alimentară, deficitul de resurse naturale, dependența de resurse fosile și schimbările climatice, cu accent pe utilizarea durabilă a resurselor naturale regenerabile, pe competitivitate, pe problemele socio-economice și de mediu.

Detalii despre toate cele de mai sus, dar și despre alte proiecte în care Frontier Management Consulting este angrenată, puteți afla la standul din cadrul Demo Plast Vest 2019.

În plus, Frontier Management Consulting va organiza un workshop care are ca scop promovarea conceptului de bioeconomie și creșterea gradului de conștientizare în rândul populației. Acest workshop este unul dintre cele 70 de astfel de evenimente organizate în cadrul unui proiect internațional. Se dorește participarea din rândul consumatorilor de produse bio, persoane din cadrul Autorităților gurvernamentale/publice, cercetători (experți) din universități, IMM-uri.