• CCIFER Business Accelerator Industrie Demo Plast Vest 2019

Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER) va invita la Forumul de afaceri Business Accelerator, organizat in cadrul DEMO PLAST Vest, in data de 23 mai 2019, in intervalul orar 10:00-18:00, la Expo Arad.

Business Accelerator Industrie se afla la cea de-a 11-a editie si reuneste companii care cumpara si companii care vand, cu scopul de a crea noi oportunitati de afaceri.

Evenimentul va propune programe individuale cu 6-10 intalniri prestabilite cu o durata de 20 de minute fiecare, in cadrul carora veti intalni directori generali, responsabili de achizitii, responsabili de vanzari si de cercetare-dezvoltare si inovare.

Intalnirile B2B sunt dedicate companiilor din industria maselor plastice, cauciuc si compozit, si companiilor care au ca domenii de activitate: aeronautica, automotive, cercetare-inovare in industrie, constructii industriale, digitalizare in industrie, echipamente electrice si electronice, facility management, logistica si transport, masini de testare si masurare, mecanica, metalurgie, mentenanta tehnica, monitorizare consum energie electrica si termica, packaging, reciclare deseuri, robotica, etc.

Cea de-a 10-a editie Business Accelerator Buyers2Suppliers organizata pe 28 noiembrie 2018, in cadrul Demo Metal, la Brasov, a reunit 70 de companii din peste 30 de domenii de activitate, provenind din 30 de orase ale Romaniei, si a generat peste 500 de intalniri B2B.

Pentru detalii si inscrieri: [email protected]