• Spectromas

La standul din cadrul Demo Plast Vest 2019, SPECTROMAS (Stand 2, Pavilion C) vă așteaptă cu oferte speciale și demonstrații pe o serie de echipamente:

 – ATOS Capsule – Scaner 3D high-end marca GOM, dedicat obiectelor de dimensiuni mici și medii. Beneficiind de tehnologie de ultimă generație, ATOS Capsule oferă cea mai înaltă rezoluție de scanare și posibilitatea digitizării celor mai fine detalii.

 – ATOS Core și ATOS TripleScan – 2 modele de Scanere 3D consacrate. Sunt utilizate în etapele de dezvoltare, controlul calității și producție în scopul reducerii timpilor și a costurilor aferente.

 – Multiple configurații disponibile la stand – ScanPort, Tilt&Swviel, gama ScanBox

Soluțiile prezentate la standul SPECTROMAS acoperă întreaga gamă de configurații disponibile:

 – MGCplusSistem complex pentru achiziționarea de date. Fie că este vorba de operațiuni de calibrare, de testarea materialelor sau de teste la oboseală, MGCplus este folosit într-o multitudine de aplicații.

 – PMXSistem de control și achiziție de date: pentru standuri de încercare și producție. PMX este un sistem de măsurare precis și flexibil, utilizat pentru procesarea unei cantități mari de date, în cazul aplicațiilor multi-canal.

 – MVD2555 – Amplificatoare cu frecvență purtătoare și în curent continuu. Au carcasă robustă, cu protecție la praf și au fost optimizate pentru montarea în panou.

 – SCOUT55 – Amplificator cu frecvență purtătoare. Este un amplificator mobil, cu frecvență purtătoare, potrivit pentru utilizarea într-un domeniu larg de servicii și operațiuni de calibrare.

 – FS22DI – interogator optic industrial pentru măsurători statice și dinamice, special conceput pentru interogarea senzorilor optici tip Fiber Bragg Grating (FBG) în mediu industrial.

 – QuantumX  – amplificator pentru traductoare cu mărci tensometrice tip punte întreagă, cu 16 canale de măsurare.

  – Mărci tensometrice – gamă de produse destinate testării componentelor, analizei experimentale și producției de traductoare.

 Oferte speciale!

  •   La achiziționarea unei imprimante 3D RIZE primiți și o licență SOLIDWORKS;
  •  – ,,RIZE 2-FOR-1’’ – cumpărați o imprimantă 3D FULL-COBOR XRIZE și veți primi o imprimantă RIZE ONE, inclusă în preț;
  •  – 10% discount la achiziționarea unui scaner din gama ATOS CORE ESSENTIAL, comandat pe perioada expoziției;