Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Demo Plast Vest, 21-24 iunie, Expo Arad   
             


O alta abordare a unui eveniment dedicat industriei prelucrarii maselor plastice 


 
Demo Plast Vest, evenimentul special dedicat profesionistilor din industria maselor plastice, aduce in fata vizitatorilor componente pentru intregul lant al producatorilor din domeniu.

In cele ce urmeaza, va prezentam declaratia domnului Ferry GRINBERG, CEO GreenBau Tehnologie, care a decis sa participe la Demo Plast Vest, aducand in fata producatorilor de matrite performantele utilaje OKUMA.

De asemenea, domnul Bogdan NESTOR, General Manager WITTMANN BATENFELD, ne dezvaluie cateva din surprizele pe care le pregateste pentru Demo Plast Vest.

Construit ca un eveniment international, cu un Forum special, completat de Expozitia in care se regasesc lideri de piata si de intalnirile de afaceri organizate in cadrul evenimentului, Demo Plast Vest isi propune sa deschida noi oportunitati de afaceri pentru companiile din industria romaneasca.

 

Ca expozant sau vizitator, nu ratati participarea la Demo Plast Vest!


 

Ferry GRINBERG, CEO GREENBAU TEHNOLOGIE

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Firma GreenBau Tehnologie este deschisa provocarilor si va participa la prima editie a DEMO PLAST, fiind in acest moment singura firma care vinde masini-unelte cu comanda numerica si care va realiza demonstratii practice din domeniul matritelor.

Zona de vest a Romaniei este o zona puternic industrializata, cu industrii diverse, atat din domeniul prelucrarilor prin așchiere cat si a maselor plastice.

In industria maselor plastice din Romania, necesitatea de matrite pentru injectie sau reconditionarea acestora este mare, iar costul si timpii de executie a acestora este de asemenea, foarte mare.

Vom participa la acest targ cu un centru de prelucrare in 3 axe OKUMA MB56VA pe care vom prelucra matrite care se folosesc la injectia maselor plastice. Pe centrele de prelucrare OKUMA datorita tehnologiei de inalta clasa, timpii de prelucrare sunt mici, calitatea suprafetelor foarte bune nemaifiind nevoie de alte operatii suplimentare, deci costuri mici de fabricatie.

Mai mult, vom prezenta conceptul SMART FACTORY pe aceasta masina si masinile OKUMA din showroom-ul GreenBau.

Va asteptam la standul GreenBau pentru demonstratii de tehnologie LIVE!


 

Bogdan NESTOR, General Manager WITTMANN BATENFELD 

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Noi ne dorim ca anul acesta, la Demo Plast, sa daruim ceva in fiecare zi celor care ne vor vizita, cadourile vor fi diverse in fiecare moment al zilei si diferite de la o zi la alta, dupa cum clientii nostri stiu deja, vom avea momente artistice, dar si tehnice.

 

In fiecare zi vom avea o formatie/interpret care va canta/dansa sau va avea alt moment artistic. In fiecare zi vom avea un lucru care se va numi CUM AM REUSIT SINGUR SA-MI ORGANIZEZ FABRICA MAI BINE, parte in care vom oferi niste tips & tricks in asa fel incat fiecare din dumneavoastra sa se intoarca acasa si sa puna in aplicare una sau mai multe din lucrurile aratate la targ.

Lucruri pe care noi in Romania le putem face, singuri, ca ceilalti sa ne admire si sa se minuneze.

De asemenea vom prezenta si lucruri foarte tehnice pe care colegii nostri din Austria ni le-au pregatit, cum ar fi:
1. Noul Robot PRIMUS 16 – robot WITTMANN conceput low cost
2. Robotul W 833 si W 843 PRO – complexitate si flexibilitate totala
3. Masina de injectie Smart Power – noul standard energetic
4. Noul controler UNILOG B8 pentru masina de injectie
5. Noua serie de granulatoare G-MAX
6. INTEGRAREA WITTMANN 4.0. – dedicata industriei AUTO si standardului ISO TS

Ca de obicei vom avea o solutie completa, functionala, care va face piese pe toata perioada targului.

Ca in fiecare an le multumim clientilor nostri fara de care noi nu am exista!

Va asteptam cu drag si ...cu ce om mai avea pe acolo...un vin rece, o promotie calda, o pastrama de oaie, o informatie tehnica, veselie, buna voie...

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Nu rata inscrierea la      
             
DEMO PLAST VEST Brokerage Event!

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Inregistrati-va pe:


 https://www.b2match.eu/demoplast2017
 
 

 


Profitati de toate oportunitatile pe care le ofera  DEMO PLAST VEST 2017!


ORGANIZATOR
 
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.



PARTENERI
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
CU SPRIJINUL
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
NEWSLETTERE PRECEDENTE

A inceput inscrierea la DEMO PLAST VEST Brokerage Event!

In premiera, la DEMO PLAST VEST

DEMO PLAST VEST, un eveniment asteptat!

Un ALTFEL de eveniment dedicat specialistilor din industria de prelucrare a maselor plastice, cauciucului si materialelor compozite

www.demoplast.ro
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.