Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Mai putin de o saptamana pana la prima editie

DEMO PLAST VEST!

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Intre 21-24 iunie, la Expo Arad, furnizori de echipamente - lideri mondiali in domeniu, renumiti producatori romani si straini din industria de prelucrare a maselor plastice, reciclatori, centre de cercetare, universitati, toti va asteapta la Demo Plast Vest, prima editie a unui ALTFEL de eveniment.

Din Preview puteti afla informatii in avanpremiera despre noutatile, surprizele si discount-urile pe care vi le pregatesc companiile participante.

 

Nu ratati participarea! Inregistrati-va ca vizitatori!

 

Doriti sa va intalniti cu INTERPART PRODUCTION, KIMBALL ELECTRONICS ROMANIA, LEMAN INDUSTRIE, LITENS AUTOMOTIVE EASTERN EUROPE, TRW AUTOMOTIVE SAFETY TIMISOARA si alte companii importante? Inregistrati-va la Brokerajul din 21 iunie! Nu ratati oportunitati!

Profitati de intregul eveniment! Rezervati-va si un loc la Forumul Demo Plast! Veti avea ocazia sa interactionati cu companii in cautare de furnizori si noi parteneri. Veti putea afla informatii importante despre directiile de dezvoltare ale domeniului si detalii despre cele mai noi echipamente si tehnologii.

Demo Plast Vest este un eveniment complex, pentru intregul lant al producatorilor din domeniu.

Va asteptam la Demo Plast Vest, 21 - 24 iunie, Expo Arad!

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
ORGANIZATOR
 
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.PARTENERI
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
CU SPRIJINUL
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
NEWSLETTERE PRECEDENTE

Demo Plast Vest, un eveniment complex

A inceput inscrierea la DEMO PLAST VEST Brokerage Event!

In premiera, la DEMO PLAST VEST

DEMO PLAST VEST, un eveniment asteptat!

Un ALTFEL de eveniment dedicat specialistilor din industria de prelucrare a maselor plastice, cauciucului si materialelor compozite

www.demoplast.ro
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.